Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Gavaristo en Margot Z2 KAMPIOEN REGIO GRONINGEN

zaterdag 21 juli 2018

Gavaristo en Margot Z2 KAMPIOEN REGIO GRONINGEN

Vandaag de eerste dag van de outdoor Kampioenschappen van de Regio Groningen in het fraaie stadspark. Ondanks de droogte was het terrein super om te rijden. Margot startte Garfield in de klasse L2 en Gavaristo in de Z2. Garfield liep een mooie eerste proef en hij begint de dressuurhekjes wel leuk te vinden. Met mooie scores van 192 en 193,5 een mooie vijfde plaats en door naar de finale.

Ruim een uur later mocht Gavaristo de Z2-baan in. Met een storing in de travers en de mindere wissel, net niet helemaal als tie kan. Toch een tweede plaats met 63,70%.

In de middag werden de finales verreden. Deze keer gelukkig Gavaristo als eerste en ze zetten een dijk van een kur neer. Geweldig leuk commentaar van de jury en ruim 4,5% los van nummer 2. Dit zorgde ervoor dat:

Gavaristo en Margot kampioen werden in de klasse Z2 met een gemiddelde score van 66,53% en daarmee bijna 2% los van nummer 2.

Daarna snel op- en afzadelen want binnen 40 minuten was Garfleld aan de beurt. Ook dat werd een nette proef en werd gewaardeerd met 66,67%. Eveneens weer een vijfde plaats. In de einduitslag werd het eveneens een vijfde plaats met een gemiddelde score van 65,50%.

Margot en Gavaristo wonnen tevens een mooie ereprijs (bronzenpaard.nl) voor de hoogste score van alle verreden kuren.

Op naar morgen, dan mag Happy4Feet aan de bak in de klasse M1.

 

Sponsoren

 

Certificaten