Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension

Eén van onze specialismen is het africhten en opleiden van jonge dressuurpaarden. Regelmatig kopen wij kwaliteitsvolle veulens die bij ons een gedegen opleiding krijgen met het uiteindelijke doel om ze te verkopen. Een onderdeel van de opleiding kan zijn dat ze worden voorbereid voor de IBOP, VSN-trofee, PAVO-cup of de wedstrijdsport.

Naast de eigen paarden trainen wij ook paarden van andere eigenaren. In veel gevallen om ze uit te brengen in de VSN-trofee, de Pavo-cup of in de dressuurring.

Zoals u ziet kunnen wij U het een en ander bieden. Mocht uw belangstelling zijn gewekt, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Contact.

Onderstaand treft u paarden aan die momenteel bij ons in training zijn. Voor meer informatie zie ook de pagina Referenties.

Terug naar het overzicht

Gavaristo (Tango x Nourejev)

Leeftijd
7-jarige
Geslacht
Ruin
Stokmaat
168 cm.
Kleur
vos
Niveau
Z2-dressuur
Extra informatie
Charmante zeer goed bewegende ruin. Zijn Vader Glocks Tango wordt met succes uitgebracht in de Grand Prix dressuur door Hans Peter Minderhoud.
Gavaristo wordt sinds zomer 2015 met succes uitgebracht door Margot. In 2015 werden ze reserve kampioen op de Regio kampioenschappen en zijn ze gestart op de Hippiade in de klasse L1. Tijdens de outdoor kampioenschappen werden ze Regiokampioen in de klasse M2 en behaalden ze ruim 63% op de Hippiade. Tijdens de indoor kampioenschappen 2018 reserve kampioen Z1 Regio Groningen. Tijdens KNHS indoor kampioenschappen ruim 62%.
Zie voor filmpje op onze facebookpagina https://www.facebook.com/dehaarhof?fref=ts

Stamboom

vader
Tango
vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
 
moeder
vader van moeder
Noerejev
v.v.m.
m.v.m.
moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Sponsoren

 

Certificaten