Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

CDI Brno- Tjechie; Geen Hattrick maar nog beter!

woensdag 30 juni 2021

CDI Brno- Tjechie; Geen Hattrick maar nog beter!

Terwijl het gewone leven al weer even aan de gang is, genieten we nog steeds na van onze fantastische week in Tsjechië! 

Na een goede 1.000 km op woensdag, mocht Happy op vrijdag de spits afbijten in de Prix St. George’s ✨en met 68,5% meer dan een beetje tevreden over haar debuut! Daarna snel omzadelen voor de laatste starter Gavaristo en wauw.. wat ging die fijn! Zo fijn dat we zelfs even vergaten dat we überhaupt punten kregen na de proef en dan scoorde hij ook nog eens 70,8% ‼️ en daarmee een EERSTE prijs voor Gavaristo en een DERDE prijs voor Happy!

Zaterdag was het tijd voor de Intermediaire I en dit keer mocht Gavaristo als eerste van start en wist 68,1% te scoren!  Daarna met Happy haar eerste keer deze proef doorlopen en hoe! Het binnenkomen vergeten we even  iets met gas op die lolly ⏭ wegrijden in galop, maar wat deed ze goed haar best! En daarmee scoorde ze 68,3% en een EERSTE prijs! en een TWEEDE prijs voor Gavaristo! 

Op naar de finale kür op muziek op zondag, Gavaristo zijn favoriete onderdeel! Het was even geleden dat we de kür gereden hadden, bijna een jaar, maar dat weerhield hem er niet van om gewoon even te winnen!! Met 72,8%!!! ✨

Geen hattrick, maar nog beter

 

 

Sponsoren

 

Certificaten