Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension

Het team van Dressuurstal De Haarhof bestaat uit:


Odilia Arkema

Odilia is op haar 8ste jaar begonnen met haar eerste pony. Al op jonge leeftijd stapte ze over naar de paarden en heeft ze met Ramago vele kampioenschappen gewonnen. Met Ramago heeft ze ook voor het eerst haar entree gemaakt bij de NVDR(toenmalige SUBTOP). Naast haar lerarenopleiding Nederlands, heeft ze ook de instructeursopleiding ORUN afgerond. In 1989 is ze begonnen als lerares Nederlands, daarnaast groeide het aantal lessen en paarden gestaag. Vele paarden heeft ze opgeleid in de dressuur (t/m Prix St george). Een van haar specialiteiten is het africhten van jonge talentvolle dressuurpaarden, die worden uitgebracht in onder andere PAVO-cup. Odilia is tevens ZZLicht-dressuur jurylid.

In 1994 is Odilia met Dressuurstal De Haarhof gestart. Door de gestage groei is Odilia in 1998 gestopt als lerares en heeft ze zich fulltime gestort op het bedrijf. Naast het runnen van het bedrijf is ze ook nog moeder van Robert en Margot.

Gerard Arkema.

Gerard is ook al lang besmet met het paardenvirus. Heeft diverse paarden naar de Z2-dressuur gereden. Na zijn studie bedrijfsinformatica is hij 34 jaar werkzaam geweest bij de RDW en maakte deel uit van het managementteam van de Divisie ICT. Sinds 2021 is Gerard manager Wedstrijdsport bij de KNHS, waarmee passie en werk gecombineerd zijn. Als vennoot draagt Gerard ook zijn steentje bij m.b.t. administratieve werkzaamheden en helpt daarnaast ook elk vrij moment met alle andere werkzaamheden. Ook op bestuurlijk vlak is Gerard actief, hij maakt deel uit van de besturen van CH Westerkwartier, Starsale Auctions. Op concoursen is Gerard ook regelmatig te vinden als jurylid. Hij is bevoegd te jureren t/m de ZZ-Licht-dressuur.

Margot Arkema

Margot is op 3-jarige leeftijd al begonnen met de ouwe rot in het vak Binky. Daar heeft ze heel wat mee af gecrosst. Op haar vijfde is ze serieus verder gegaan met Gregor, een A-welsh. Ze heeft hiermee ook haar eerste wedstrijden gereden. Met onder andere Feuerhan King, Gavaristo, His Wish, Happy4Feet en John Jeffrey Johanson is ze meerdere malen kampioen en Reservekampioen van Groningen geworden. Met Feuerhan King heeft ze haar ponytijd succesvol afgesloten in de klasse Z2. Inmiddels brengt ze diverse paarden uit op concours. Met Gavaristo en Happy4Feet start ze inmiddels in de Subtop en internationaal. Margot heeft in 2019 haar bevoegdheid instructeur Wedstrijdsport (KNHS nivo-4) behaald.

Renske de Vries

Renske is een van onze weekendhulpen. Trouw komt ze iedere zaterdag en zondag helpen op stal. Renske studeert nog aan de RijksUniversteit in Groningen. In haar vrije tijd is ze te vinden bij haar pony Esperanza, waarmee ze af en toe ook wedstrijden rijdt.

 

Nadine Wobbes

Nadine is een van onze weekendhulpen, ze komt in de weekenden en in de vakanties om diverse stalwerkzaamheden te verrichten.

Mirthe Hut

Mirthe is onze stalfotografe. Zo maakt ze jaarlijks foto's van onze veulens, maar maakt ze ook de foto's van onze verkoop- en trainingspaarden.

Elk jaar hebben we een aantal stagiaires. Als je belangstelling hebt om ons team te versterkken, neem dan contact op.

 

Sponsoren

 

Certificaten