Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension

Eén van onze specialismen is het africhten en opleiden van jonge dressuurpaarden. Regelmatig kopen wij kwaliteitsvolle veulens die bij ons een gedegen opleiding krijgen met het uiteindelijke doel om ze te verkopen. Een onderdeel van de opleiding kan zijn dat ze worden voorbereid voor de IBOP, VSN-trofee, PAVO-cup of de wedstrijdsport.

Naast de eigen paarden trainen wij ook paarden van andere eigenaren. In veel gevallen om ze uit te brengen in de VSN-trofee, de Pavo-cup of in de dressuurring.

Zoals u ziet kunnen wij U het een en ander bieden. Mocht uw belangstelling zijn gewekt, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Contact.

Onderstaand treft u paarden aan die momenteel bij ons in training zijn. Voor meer informatie zie ook de pagina Referenties.

Terug naar het overzicht

Zotango (Tango x Utrecht)

Leeftijd
17-jarige
Geslacht
Ruin
Stokmaat
170 cm.
Kleur
vos
Niveau
Z2-dressuur
Extra informatie
Zotango is een ruin. Zotango is bij ons geboren. Het is een afstammeling van de hengst Tango uit een merrie van Utrecht. Zotango is in eigendom van dressuurstal De Haarhof. Zotango wordt in de wedstrijden uitgebracht door Odilia in de Z2-dressuur

Stamboom

vader
Tango
vader van vader
Jazz
v.v.v. Cocktail
m.v.v.
moeder van vader
v.m.v. Contango
m.m.v.
 
moeder
vader van moeder
Utrecht
v.v.m. Heidelberg
m.v.m.
moeder van moeder
v.m.m. Marco Polo
m.m.m.

Sponsoren

 

Certificaten