Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Tenson, Ultimo en Verden deden het goed tijdens CH Oosterwolde

zondag 27 mei 2007

Vandaag verlieten Tenson, Ultimo en Tenson om 11.00 uur hun stal richting Oosterwolde. Als eerste mocht Tenson zijn kunsten vertonen in de Z1. De eerste proef liep goed, het resultaat was 217 punten. Dit bleek uiteindelijk goed voor de eerste prijs. De tweede proef was het achterwaarts weer een vergeten onderdeel en toen vervolgens de jury naast Odilia ook nog de bel ging luiden, was ze helemaal de wegkwijt, want stil staan in het schouderbinnenwaarts is geen gevraagd onderdeel. Al met al 199 punten! Misschien is een "Tenson-Tenson" de oplossing voor Odilia\’s navigatieprobleem!

Ultimo mocht op nummer 13 starten! Hij liep twee mooie proeven, wat uiteindelijk resulteerde in 191 en 188 punten. In beide banen werden ze hiermee tweede.

Als 25ste mocht Verden in de baan. Hij liep twee goede proeven. In de eerste proef werd 198 punten op het scorebord genoteerd. Goed voor de eerste prijs. In de tweede proef was ook hier het achterwaarts een nog te verbeteren onderdeel.. Het resultaat was 191 punten.

Resultaat twee keer één en twee keer twee. Best leuk! 

Sponsoren

 

Certificaten